Diskuze k tématu:
Louskáček – Kouzelný příběh – Půvabný, hravý, ale i strašidelný spektákl v Olomouci

Vyplněním e-mailu se přihlásíte k odběru automatických notifikací, které vás upozorní na nový příspěvek v této diskuzi.

Od nejnovějších / Podle hodnocení

Re: jsem v rozpacích

vložil Baletoman

IP: 109.81.163.130
Reaguje na: jsem v rozpacích
Na "Louskáčkovi" jsem byl v Pardubicích dne 11. 11. 2024, děti po chvíli začaly odcházet a přiznám se, že i mně se chtělo odejít, když ale začaly artistické výkony, zůstal jsem, ale nadšený nejsem, současně jsem musel stíhat balet a tanec na ledě, hudba k pláči, děj nulový - zkrátka: jednou a dost!
Tak jestli jste viděl Louskáčka jako krasobruslařskou show, tak jste hlavně vůbec neviděl balet, takže to moc nevypovídá o tom, jaké kvality má kde která inscenace, ale bylo fajn, kdybyste mu dal šanci především v divadle, ať už v Olomouci nebo jinde. Každá verze je jiná, protože ji dělá jiný choreograf/režisér.
Tohle zneužívání titulu pro komerční apektákly by snad mělo být žalovatelné... je vidět, že to totálně mate veřejnost:-((

jsem v rozpacích

vložil Milan Podolec

IP: 213.108.162.155
Reaguje na:
Na "Louskáčkovi" jsem byl v Pardubicích dne 11. 11. 2024, děti po chvíli začaly odcházet a přiznám se, že i mně se chtělo odejít, když ale začaly artistické výkony, zůstal jsem, ale nadšený nejsem, současně jsem musel stíhat balet a tanec na ledě, hudba k pláči, děj nulový - zkrátka: jednou a dost!

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE