Re: Mistrovství tanečního rybníku v komentová
vložil Jarek Cemerek
IP: 88.100.155.85
Reaguje na: Re: Mistrovství tanečního rybníku v komentová
Vážená paní Bohutínská, neznám Vás osobně a podle Vašich článků a vizitky na stránkách Tanečních aktualit „Jana Bohutínská vystudovala divadelní vědu a estetiku na FFUK. Jako divadelní a taneční kritička spolupracovala například s Taneční zónou nebo Divadelními novinami. Nyní působí jako koučka a novinářka s profesním zázemím v oblasti kultury, umění a podnikání. Je také spolupracovnicí Nadačního fondu pro taneční kariéru.“ jsem nepoznal, že se s označením taneční novinářka či taneční publicistka či taneční kritička neidentifikujete. Bylo by tedy možná bývalo namístě doplnit Vaši „školometskou a arogantně neomalenou poznámku“ o vysvětlení, v jaké roli se mnou komunikujete, anebo dokonce se představit ve svém původním komentáři, který jste mně adresovala; docela by mě bývalo zajímalo, kdožež to byl z mých vývodů celý paf. Hezký den, pane Cemerku, těžko mohu souhlasit s Vaší redukcí osobnosti na jednu její roli. Například s Vašimi nálepkami (když už jsme u nich a když už mě jmenujete), "tanečních novinářek – tanečních publicistek – tanečních kritiček" se neidentifikuji již roky. Člověk vstupuje do diskuse s různých pozic a pokud je jasně nevymezí (což je samozřejmě potíž podobných diskusí), mohou být zcela jiné, než je čtete. To jen jedna školometská a arogantně neomalená poznámka navíc. Mějte se pěkně. JB
Petr K.
> Jenomže je tady druhá strana mince a tou jsou diváci, již, mohu-li se dopustit generalizace, bývají na oblastech spíše…Labutí jezero bez kontroverzí, otázek i inspirace